Letar du efter snygga bryggstolar?

Bryggstolar är en vanlig syn på en bygga, på sommaren. Det är en form av möbel att sitta i och ta en paus, en vacker sommardag. Bryggstol kallas även för däckstol men det är inget måste placera dem på vare sig en brygga eller ett trädäck. Bryggstolar​​ kan vara lika snyggt att ställa ut i din trädgård, eller på din uteplats. Du som vill ha genuina bryggstolar, tillverkade i ett hållbart material, kan köpa en bryggstol hos Trädesign i Tranås. 

De tillverkar nämligen en mängd olika modeller av bryggstolar. Designen på dem är deras egen och de kommer i ek eller teak. Ju längre tiden går, desto snyggare blir dessa möbler. Som tillbehör kan du köpa ett snyggt bord med tre ben, i samma material och design.

Däckstolar och andra möbler

Hos Trädesign i Tranås hittar du dels bryggstolar, eller däckstolar. De kan med fördel stå ute året om, då de är tillverkade i ett material som håller. De blir inte förstörda av väder och vind som andra trämöbler gärna blir. Vill du ändå ta in dem över vintern och förvara dem, så går de enkelt att fälla ihop och göra just detta. Trädesign i Tranås tillverkar inte bara däckstolar. 

De gör även andra möbler och inredning. Bland annat erbjuder de kök och köksluckor, badrumsinredning samt walk in closets. Är du på jakt efter snygga möbler och inredning i trä, så är det till detta företag du ska vända dig för att få just detta!​​