När du behöver isolerglas

isolerande glas

Isolerglas är bra om du ska sätta in nya fönster, glasa in ett rum eller liknande. Med isolerglas får du ett bra resultat och dessutom dämpar det ljud. Hos FSG hittar du bland annat isolerglas 2 glas, så väl som att de erbjuder andra typer av glas.

Isolerglas är två eller flera enkelglasrutor som sitter samman med lim samt att det tillslutits så att det är helt lufttätt och de har även fått en distansprofil mellan. Det här är ett glas som ser till att värmeläckage bromsas och så är det så klart ett glas som isolerar väldigt bra. Det gör att det passar väldigt bra att använda till olika sorters fönsterkonstruktioner så att dessa får en bra värme- och ljudisolerande egenskap.

Satsa på glas som isolerar

Isolerglas är vad det låtar som, alltså glas som isolerar. Det isolerar ljud och värme på ett bra sätt. Hos FSG kan du hitta denna typ av glas, så väl som att de även erbjuder andra typer av glas. Isolerande glas kan kombineras med dekorglas till exempel. Andra glas som de har är härdat glas, böjglas, säkerhetsglas med mera. Företaget i sig är Sveriges ledande planglasföretag och det kan det mesta som har med glas att göra. Detta företag både utvecklar samt producerar en mängd olika produkter inom glas.
Vill du veta mer om vad de kan göra för just dig eller vilken typ av glas det är du behöver så kan du besöka deras hemsida eller kontakta dem så kan de berätta mer.