Satsa på en bra rullgardin

En rullgardin är inte fel att montera upp på ett eller flera fönster i ditt hem. Med en Hestra Rullgardin kan du mörklägga rummen på ett bra sätt. De gör även så att ingen kan se in genom dina fönster. Det som är bra med dem​​ från Hestra är att du kan få dem i det mått du behöver. 

Det finns en möjlighet att själv välja form, färg och mått på dem. Du kan därmed få en mycket flexibel produkt att använda dig av så väl som att den är funktionell. Rullgardinerna kan anpassas utifrån just dina fönsters mått och du har flera hundra tyger och mönster att välja mellan. En rullgardin kan vara en del av din inredning så väl som ett bra solskydd och insynsskydd.

Rullgardiner från Hestra

Med Hestra rullgardin, så kan du välja mellan fyra olika typer. De finns även i tre olika manövreringsalternativ. Rullgardiner är tygstycken som sätts i en kassett och kan dras upp och de kan dras ner.

 De du kan välja mellan hos detta företag är dels en standard med kulkedja, samt att de även har rullgardin med softraise samt att det finns rullgardin med motor och fjärrkontroll. 

Det tyg du väljer till din rullgardin kan inte bara ha olika färger och mönster, de kan även komma med en ytbehandling. De kan nämligen vara fuktavvisande eller värmereflekterande. Du kan välja olika rullgardiner till olika fönster i ditt rum, beroende på vad de ska vara bra för.